Stavros Glouftsis weet niet van ophouden

04 september 2021 22:20

Iedereen die in het verleden de Belgische tweede en derde klasse volgden kent deze goaltjesdief nog wel. Stoppen met voetballen dat zit er nog niet in.

Stavros Glouftsis is nog niet van plan om zijn schoenen aan de haak te hangen. De 39 jarige spits heeft een overeenkomst met Rapid Leest om bij hen voor doelpunten te zorgen. 

De Belg met Griekse roots kreeg zijn jeugdopleiding bij Anderlecht maar kon daar geen profcontract in de weg slepen. Hij vertrok dan naar Tubeke en zo begon zijn reis door de tweede en derde klasse van het Belgische voetbal. 

Dit bracht hem bij clubs zoals Antwerp (zelfs twee periodes), Eendracht Aalst, Union SG, La Louvière, Rupel Boom en nog een resem andere clubs. 

In tweede klasse speelde hij 170 wedstrijden waarin hij 50 maal het doel vond. Daar speelde hij de meeste wedstrijden voor Antwerp namelijk 55 en daarin kon hij 11 maal het doel vinden. Zijn debuut in eerste klasse maakte hij voor La Louvière. Daar kwam hij tot drie wedstrijden waarin hij niet tot scoren kwam. 

Nu kan hij laten zien in 1ste provinciale dat hij nog steeds zo vlot het doel vindt. 

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ 2e amateurliga A \\ 2e amateurliga B \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ La Louvière \\ Eendracht Aalst \\ Tubeke \\ Union SG \\ Rupel Boom \\ Rapid Leest
 
 
Reacties.