Speeldag 3 op het EK vrouwenvoetbal: EK-finalist moet winnen van Spanje, galawedstrijd voor Duitsland

16 juli 2022 11:39

Speeldag 3 al op het EK vrouwenvoetbal. De scenario's in groep B zijn alvast duidelijk: één wedstrijd op het scherpste van de snee, eentje wat minder.

Duitsland is al zeker van de volgende ronde en van groepswinst, dus de wedstrijd tegen Finland is eigenlijk 'overbodig'.

De bondscoach zou wat speelkansen kunnen geven aan speelsters die de voorbije twee wedstrijden minder speelden, maar wil natuurlijk ook gewoon doorpakken en met een goed gevoel naar de kwartfinales. Voor Finland is het de kans om in stijl afscheid te nemen van het EK.

Voor Denemarken en Spanje is het dan weer alle hens aan dek, want zij strijden in een rechtstreeks duel om plek 2 en een wedstrijd tegen Engeland in de kwartfinales.

Door het doelsaldo zijn de Denen verplicht te winnen van Spanje om de tweede plek in de groep te pakken. Dat speelt uiteraard in de kaarten van Spanje.

Pronostiek?

Ook voor het EK vrouwenvoetbal hebben we een pittige pronostiek opgesteld waarmee u vanaf heden kan deelnemen.

Er moeten zowel uitslagen als eindstanden voorspeld worden per groep. Wie ziet u het beste scoren dit EK? En hoever ziet u de Flames raken?

Speel HIER mee met onze pronostiek

Spanje is favoriet. Een overwinning van de Denen kan je al meer dan vier keer je inzet opleveren. Doe je voordeel via BetFIRST!

Redactie

Finland \\ Denemarken \\ Spanje \\ Duitsland
 
 
Reacties.