KRC Genk Ladies komen met stunt tegen leider OH Leuven en houden Super League razend spannend

In de Super League kon OH Leuven meteen een prima zaak doen in de play-offs na de nederlaag van RSC Anderlecht. Dan moest het wel winnen in Genk.

De KRC Genk Ladies wilden zich laten zien in play-off 1 en als het even kon ook stunten tegen de grote clubs, voor OH Leuven was het een ideaal moment om vier punten los te komen in de stand.

Genk begon gretig en kreeg in de eerste helft een karrenvracht aan kansen. LIsa Petry maakte er snel 1-0 van, bij de rust was het zelfs al 2-0.

2-1

Charlotte Cranshoff milderde nog voor de bezoekers, maar verder dan 2-1 kwam OH Leuven niet meer. En zo doet het geen goede zaak in het klassement.

Het blijft wel leider met 27 punten, een puntje meer dan Anderlecht. Standard en Club YLA hebben er nu 22, Genk komt met 21 punten ook opzetten.