'Real Madrid ziet opportuniteit om wereldster naar Spanje te halen, maar moet in dat geval woord breken en Bellingham laten vallen'

10 mei 2023 21:20

Real Madrid wil profiteren van de onrust bij PSG. De Spaanse grootmacht wil Kylian Mbappé nog steeds naar Spanje halen. Al heeft een mogelijk transfer meteen gevolgen voor een ander target.

Volgens de Spaanse kranten is Real Madrid momenteel een nieuw offensief aan het voorbereiden om Kylian Mbappé naar Spanje te halen. De Koninklijke greep afgelopen zomer nog naast het Franse goudhaantje, maar ook de speler zelf twijfelt aan zijn toekomst in Parijs. 

Het Parc des Princes is tegenwoordig niet meteen een stabiele plaats om te vertoeven. De fans boycotten de thuiswedstrijden, Lionel Messi ligt op ramkoers met de club en Neymar wordt héél nadrukkelijk richting uitgang geduwd. 

Mbappé wel, Bellingham niet

Een eventuele transfer van Mbappé naar het Estadio Santiago Bernabeu heeft overigens meer gevolgen. In dat geval gaat De Koninklijke niét langer doorduwen voor Jude Bellingham. En dat ondanks een mondeling akkoord met de sterkhouder van Borussia Dortmund.

Manuel Gonzalez

Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Champions League \\ PSG \\ Borussia Dortmund \\ Real Madrid
 
 
Reacties.