Toen waren ze nog met vier: 'Nusa doet seizoen uit bij Club Brugge, maar... transferaankondiging naar Europese topclub kan er wél héél snel komen'


Foto: © photonews 20 september 2023 07:00

Er werd de voorbije zomer héél hard aan de mouw van Antonio Nusa getrokken. Het goudhaantje van Club Brugge besliste zelf dat het beter was om nog een seizoen te rijpen in West-Vlaanderen. Al zijn de gesprekken met potentiële nieuwe werkgevers wél al bezig.

Chelsea FC zette alles op alles om Antonio Nusa afgelopen zomer naar Londen te halen. Club Brugge hield het been echter stijf. Bovendien werd blauw-zwart gesteund door de speler. Ook Nusa beseft dat hij de komende maanden moet bevestigen.

Maar dat wil niet zeggen dat er niet gesproken wordt over zijn toekomst. Meer zelfs: The Athletic beweert dat de onderhandelingen volop bezig zijn. Nusa doet het seizoen dan wel uit bij Club Brugge, maar de kans wordt met de dag groter dat zijn transfer sneller dan verwacht zal worden aangekondigd.

Drie Engelsen, één Duitser

En Chelsea krijgt concurrentie. Ook Liverpool FC, Arsenal FC en Borussia Dortmund zijn concreet om het 18-jarige goudhaantje van Club Brugge binnen te halen. Andere geïnteresseerden hebben (voorlopig) de kans gehad en de pijlen verschoten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
 

Johan Walckiers

Premier League \\ Champions League \\ Europa League \\ Club Brugge \\ Liverpool FC \\ Arsenal \\ Chelsea \\ Borussia Dortmund
 
 
Reacties.