Aanvalster ruilt KV Mechelen in voor Zulte Waregem


Foto: © photonews 14 maart 2024 22:45

Zulte Waregem wil er volgend jaar opnieuw staan in de Super League. Daartoe is het nu al bezig om zich te versterken naar de nieuwe jaargang toe. Met daarbij ook een aanwinst van een concurrent uit de Super League.

KV Mechelen zal er mee ophouden op het niveau van de Super League. En dus kunnen diverse speelsters die wél in de Super League willen blijven stilaan uitkijken naar een mogelijke andere ploeg. Eentje heeft nu al beet.

Daisy Baudewijns gaat KV Mechelen namelijk inruilen voor Zulte Waregem. Dat hebben ze bij Essevee ook laten weten via de officiële kanalen. "Daisy Baudewijns komt deze zomer over van KV Mechelen en maakt volgend seizoen het mooie weer aan de Gaverbeek."

"Daisy Baudewijns tekent voor 1 seizoen, met de optie voor een extra jaar", aldus Essevee op de sociale media. De aanvalster speelde in het verleden ook nog bij Eendracht Aalst en Club Brugge in de Super League, maar kiest nu dus voor Essevee.

Doelstellingen proberen te behalen bij Essevee

De 23-jarige speelster is een centrale aanvalster, maar kan ook op de flanken overweg. "Essevee is een mooie club, met een warme uitstraling", aldus de speelster zelf in een eerste reactie via de officiële kanalen.

"Ik kijk er naar uit om deze kleuren te verdedigen en het volgende seizoen samen te strijden voor onze doelstellingen." Met de nodige ervaring in de Super League moet ze voor extra daadkracht zorgen voorin bij Zulte Waregem.

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.