Club Brugge doet trouwe fans een mooi cadeau in Conference League


Foto: © photonews 16 maart 2024 06:30

Club Brugge kent sinds vanmiddag zijn tegenstander in de Conference League. Blauwzwart moet voorbij PAOK om de halve finales te bereiken.

De thuismatch wordt op donderdagavond 11 april afgewerkt. Club Brugge laat op zijn website weten dat het de trouwe fans alvast een mooi cadeau wil schenken voor deze match. “Kocht je een ticket voor de vorige match tegen Molde? Dan bedanken we je graag met 10 euro korting!”, klinkt het.

Op dinsdag 19 maart vanaf 16u00 krijgen abonnees voorrang op hun vaste zitje en dat een week lang. Op woensdag 27 maart volgt een korte wisselperiode voor abonnees wiens plaats door UEFA wordt gebruikt en op donderdag 28 maart om 10u00 is het aan de Club ID-houders. Een dag later start de vrije verkoop voor fans die geregistreerd waren voor de loting.

Fans die tijdens de 3-0-overwinning tegen Molde in het Jan Breydelstadion aanwezig waren moeten geen code of zo invoeren om de code te krijgen. De korting van 10 euro wordt automatisch verrekend op het ticketplatform.

Mocht Club de halve finale van de Conference League bereiken, dan speelt het eerst uit tegen de winnaar van de andere kwartfinale tussen Viktoria Plzen en Fiorentina.

Bjorn Vandenabeele

Club Brugge \\ PAOK \\ Molde FK
 
 
Reacties.