Zulte Waregem trots: gewezen Red Flame doet er nog een jaartje bij


Foto: © photonews 29 maart 2024 21:50

In de Super League staat dit weekend speeldag twee van de play-offs op het programma. Bij Zulte Waregem hadden ze deze week alvast goed nieuws te melden over Nicky Van den Abbeele. Die blijft langer aan de club verbonden.

Zulte Waregem speelt vrijdagavond op bezoek bij WS Woluwe alweer zijn tweede van zes speeldagen in play-off 2. Stilaan wordt echter al volop gekeken naar de toekomst. En dus ook naar de volgende seizoenen bij de club.

Deze week kwamen ze bij Essevee met goed nieuws. Nicky Van den Abbeele verlengde er namelijk haar contract. De 30-jarige verdedigster tekende een nieuwe verbintenis voor één seizoen en is dus tot juni 2025 aan de club verbonden.

Met plezier op het veld

"Elke dag sta ik nog met veel plezier op een voetbalveld", aldus Van den Abbeele in een persbericht op de sociale media van Zulte Waregem.

"Dat gevoel in combinatie met mijn ervaring wil ik graag overbrengen op de jeugd binnen onze club en het team. Met Essevee hebben we nog heel wat doelstellingen op ons programma en ik wil graag mjin bijdrage daaraan leveren."

Van den Abbeele speelde in het verleden ook bij onder meer Anderlecht, Gent, Club Brugge en Eendracht Aalst en verzamelde ook dertig caps bij de nationale ploeg. 

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.