KVC Westerlo haalt jonge aanvalster op bij Zulte Waregem


Foto: © photonews 14 mei 2024 20:50

KVC Westerlo wordt volgend seizoen de nieuwkomer in de Super League. En dat gaat dus wel het een en ander teweegbrengen. Afgelopen winter deden ze al een aantal interessante transfers, nu gaan ze verder op het elan.

KVC Westerlo wil als nieuwkomer in de Super League allesbehalve een mal figuur slaan. En dus zijn ze nu al volop bezig met speuren naar extra versterkingen. Daarbij gaan ze ook bij de concurrentie gaan shoppen, zoveel is duidelijk.

Te beginnen met Imani Prez. Zij komt over van Zulte Waregem en zal dus naar een rechtstreekse concurrent gaan in de strijd om wie weet de top-6 en play-off 1. Dat hebben De Kemphanen zelf bekendgemaakt.

Imani Prez is een 20-jarige aanvalster die in het verleden voor haar periode bij Zulte Waregem ook al speelde voor de KAA Gent Ladies. Ze is de zus van Liam Prez, die uitkwam in de jeugd van Club Brugge en KV Kortrijk.

Imani Prez van Zulte Waregem naar Westerlo

De jonge aanvalster verzamelde ook al caps bij de jeuglichtingen van de Red Flames en lijkt nu klaar voor een nieuwe uitdaging in haar nog steeds prille carrière. Ze tekende een contract bij KVC Westerlo voor twee seizoenen.

KVC Westerlo werd afgelopen seizoen kampioen in Eerste Nationale. Het zal volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid uitkomen in de Super League. Voor Zulte Waregem is het dan weer een ferm verlies, al zijn er nog veel meer speelsters die de club verlaten.

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ KAA Gent Ladies \\ Westerlo
 
 
Reacties.