📷 Charles De Ketelaere komt met niet mis te verstane boodschap voor Club Brugge voor titelwedstrijd


Foto: Photonews 26 mei 2024 12:00

Club Brugge kan zondagavond kampioen spelen. Eén punt in de stadsderby tegen Cercle Brugge volstaat om de landstitel te veroveren.

Club Brugge weet wat het moet doen tegen Cercle om kampioen te spelen. Een gelijkspel volstaat sowieso om een 19e keer de landstitel te veroveren.

Natuurlijk zal Cercle het hen absoluut niet gemakkelijk maken. Groen-zwart strijdt zelf nog mee voor de vierde plaats en die willen Miron Muslic en zijn troepen kosten wat het kost nog halen.

Dan moet het zelf resultaat boeken tegen Club en hopen dat KRC Genk punten laat liggen tegen Union SG. Een spannende laatste speeldag zal het sowieso worden.

Charles De Ketelaere steunt zijn ex-club alvast. Op zijn Instagram-verhaal plaatste hij een foto van de kampioenenviering van het seizoen 2021/2022. Bij de foto schreef hij: "Veel succes aan mijn team, make some more history."

De Ketelaere won zelf drie keer de titel met Club Brugge, in 19/20, 20/21 en 21/22. Nadien trok hij voor 36,5 miljoen euro naar AC Milan, dat hem nu uitleent aan Atalanta.

Brandon Morren

Serie A \\ Club Brugge \\ Atalanta \\ Torino
 
 
Reacties.