Van deze tien spelersvrouwen krijgen wij het warm

29 juli 2016 23:20

Deze week blikken we in vijf edities van 'Tien om te zien' vooruit naar de competitiestart in de Jupiler Pro League. Eindigen doen we met tien knappe spelersvrouwen. Het was erg moeilijk om keuzes te maken, maar erg prettig om te maken.

Larissa De Castro

Larissa De Castro maakte deze zomer de transfer van KV Mechelen naar Zulte Waregem, samen met vriend Jens Naessens. Ze kan mogelijk de gouden pump in de rangen houden van Essevee.

READY ⚫️?? #allezlesbelges #tousensemble #EK2016 #o_ren_official #swebel Lovely @o_ren_official t-shirt. Thanks to @boomboomlatem ?

Een foto die is geplaatst door Larissa de Castro (@larissadc) op

Bo Hulst

Vorig jaar won Bo Hulst namelijk de gouden pump, maar haar liefje - Nikola Storm - zit ondertussen opnieuw bij Club Brugge. We hopen Storm dan vooral op het veld en Bo in de tribunes te zien zitten op Jan Breydel.

It's time for a throwback! Love this shot by Henk van Cauwenbergh. @henkvancauwenbergh

Een foto die is geplaatst door Bo Hulst (@hulstbo) op

Jennie Hirtl

Een aanwinst voor de Belgische competitie is Jacob Rinne. Als de goalie van AA Gent er alsnog steevast zou naast pakken op het veld, dan kan zijn vriendin soelaas brengen.

Andreea Preda

Nog een aanwinst: Chipciu. Zelf kon hij (nog) niet overtuigen bij Anderlecht, maar zijn vriendin Andreea Preda is alvast een graag geziene gaste in en rond het Constant Vanden Stockstadion.

Annelien Coorevits

Nog bij Anderlecht is Annelien Coorevits zo stilaan een 'icoon' onder de wags, want al sinds jaar en dag de vrouw van Olivier Deschacht. Ze mag er echter nog steeds wezen - uiteraard!

Gal Refaelov

Moeten we ze nog voorstellen, juffrouw Refaelov? Een echt juweeltje uit de bijouterie. Et voila!

Minttu Aro

En dan trekken we graag een blikje Genk-spelers open. Minttu Aro is de verloofde van Jere Uronen. Daar kan je al eens een linkerflank mee afdekken.

Luna Stevens

Of wat dacht je van de vriendin van Sandy Walsh? Ook zij is een pareltje in de Limburgse mijnen ...

Sophie Butelle

Ook de vrouw van de keeper van Club Brugge is een blijvertje, als u begrijpt wat we bedoelen.

Edmilson

En sinds vorige week kennen we ook de vriendin van Edmilson ...

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Standard \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Oostende \\ Moeskroen
 
 
Reacties.