Genk-spelers willen verloren punten goedmaken: "Winst tegen KVM is een must!"

01 oktober 2016 16:13

KRC Genk morste de afgelopen weken met de punten in de Jupiler Pro League. De achterstand met de top van het klassement groeide. De spelers beseffen dat ze zich geen misstap meer kunnen veroorloven.

Zondag ontvangt Genk KV Mechelen dat een uitstekend seizoensbegin kent. Van onderschatting mag geen sprake zijn, maar iedereen in Genk wil na de nederlagen tegen Standard, Anderlecht en Kortrijk opnieuw aanknopen met een overwinning.

"We hebben al belangrijke matchen verloren in de competitie", beseft Karelis. "Een wedstrijd is nooit makkelijk, zeker niet tegen KV Mechelen. We moeten ons focussen, net als tegen Sassuolo en hard werken voor elk punt."

Susic: "Als we spelen zoals tegen Sassuolo, dan moeten we gewoon winnen"

Susic, één van de revelaties bij Genk, denkt er net zo over. "Winst tegen KV Mechelen is een must voor ons, anders zal de teleurstelling heel groot zijn. Als we spelen zoals tegen Sassuolo, dan moeten we gewoon winnen."

De partij van donderdagavond zorgde voor een goed gevoel in de Genkse kleedkamer. "Dat deel heel veel deugd", vervolgt Susic. "Het was ook duidelijk te merken in de kleedkamer, iedereen was heel blij. Dat gaf ons een boost."

Tegen Kortrijk incasseerde Genk liefst 4 treffers, maar dat zal niet meer gebeuren volgens Ndidi. "We zijn klaar voor KV Mechelen. De fouten die we in Kortrijk maakten, zullen ons niet meer overkomen", maakt de middenvelder zich sterk.

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.