Is Thorgan Hazard de ideale vervanger voor De Bruyne? De spelmaker van Gladbach reageert zelf

01 oktober 2016 11:43

Thorgan Hazard verkeert in bloedvorm. De aanvallend middenvelder doet het prima bij Borussia Mönchengladbach, en wie weet volgt er binnenkort een kans bij de Rode Duivels. Nu Kevin De Bruyne geblesseerd is, is de kans alleszins bestaande.

Thorgan droomt er nog steeds luidop van om samen met zijn oudere broer Eden samen te spelen in hetzelfde elftal. “We hebben dat altijd gezegd. Ooit spelen we samen, bij de nationale ploeg of een club. We kregen de kans nog niet. Ik hoop dat het nu snel zal gebeuren”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Bij afwezigheid van De Bruyne, is dit misschien hét moment voor Hazard. Zelf blijft hij voorzichtig. “Dat beslis ik niet. Ik hoop wel dat ik op het wedstrijdblad sta en niet in de tribune zit zoals tegen Cyprus.”(lacht)

"Ik vergelijk me niet met De Bruyne, maar we hebben hezelfde traject afgelegd" - Thorgan Hazard

“Ik vergelijk me niet met Kevin, maar we hebben wel wat hetzelfde traject afgelegd via Chelsea en een Duitse club. Alleen heeft Kevin nu een heel andere dimensie. Hij speelt ook bij City en voor België meer centraal. Het is een systeem dat ik ken. Ik zou me goed voelen als ik de kans krijg bij de Rode Duivels.”

Redactie

Premier League \\ Bundesliga \\ Manchester City \\ Chelsea \\ Bor. Mönchengladbach \\ België
 
 
Reacties.