Nu is het van moeten voor Leko en De Boeck, wie zit na vanavond weer iets steviger in het zadel?

03 december 2016 11:36

STVV en Moeskroen staan zaterdagavond op Stayen voor een cruciale zespuntenmatch. Beide ploegen moeten winnen om de degradatiezorgen (even) te vergeten.

De Haspengouwers jagen intussen negen duels op een competitiezege, de Henegouwers zeven. En dus kamperen beide ploegen al weken in de onderste regionen van de Jupiler Pro League.

Sint-Truiden tankte deze week vertrouwen voor KV Mechelen uit Croky Cup te knikkeren. De inbreng van Yohan Boli in de tweede helft maakte een groot verschil. Ook nu zal de Fransman de Truienaars, die Roman Bezus missen door schorsing, over de streep moeten trekken. Smet op de bekerzege was de knieblessure van Fabien Tchenkoua die zes maanden aan de kant staat.

Moeskroen kreeg vorige week een oplawaai van formaat in het Astridpark. Les Hurlus gingen met zware 7-0-cijfers de boot in en bleven zwaar gefrustreerd achter. Daarop volgde woensdag nog eens een bekereliminatie door KV Kortrijk. Het is dus maar de vraag of de manschappen van Glen De Boeck al deze mentale opdoffers al te boven zijn gekomen.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Een gokje op STVV of Moeskroen kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ STVV \\ Moeskroen
 
 
Reacties.