STVV-middenvelder wil niet in het negatieve blijven hangen: "Goal à la Quaresma gezien"

15 september 2019 10:10

Het puntje dat STVV in extremis pakte tegen Waasland-Beveren was een van de weinige positieve zaken voor de Kanaries in een avond waarin ze maar niet in hun eigen spel geraakten. Dat beseft ook Steve De Ridder.

In zijn analyse legde Steve De Ridder kort uit waar het fout liep bij de Kanaries, maar de middenvelder kaartte ook de weinige positieve zaken aan die zijn team mag onthouden. "Onze doelman hield ons met een superredding in de wedstrijd door de 0-2 van Tuur Dierckx te verijdelen en Teixeira scoorde à la Quaresma in de winkelhaak", verwees hij naar de pegel met buitenkant voet.

5 op 9

"We gaven in de eerste helft ons eigen spel weg en in de tweede periode waren de afstanden tussen de linies veel te groot. Wij zijn het aan iedereen verschuldigd om beter voetbal op de mat te brengen", ging hij verder.

"Op naar volgende week", wilde hij deze match zo snel mogelijk achter zich laten. "We kunnen er weer een puntje bij schrijven en we zijn al drie matchen op rij ongeslagen. Laten we niet in het negatieve blijven hangen", besloot hij.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ STVV \\ SK Beveren
 
 
Reacties.