Levensbelangrijke thuiswedstrijd voor Waasland-Beveren tegen Beerschot in de Jupiler Pro League

06 maart 2021 12:16

Waasland-Beveren staat deze avond voor een belangrijke wedstrijd in de Jupiler Pro League. Met nog vijf wedstrijden te gaan volgen de Waaslanders op twee punten van Moeskroen, de voorlaatste in de stand. Er kan dus maar beter gewonnen worden tegen Beerschot.

Het is stilaan van moeten voor Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League. Bij een overwinning tegen Beerschot springen ze namelijk over Moeskroen naar de voorlaatste plaats in het klassement. Toch kampen de Waaslanders met heel wat blessures, want Nordin Jackers, Joe Efford, Miguel Vieira, Andreas Wiegel en Felix Bastians zijn er niet bij. Daarnaast zijn Alessandro Albanese en Serge Leuko twijfelachtig. 

Beerschot heeft ook nog verschillende dingen om voor te spelen. De ploeg staat nu op de achtste plaats in het klassement, maar KV Oostende, de vierde in de stand, heeft slechts vijf punten voorsprong op Beerschot. Alles is dus nog mogelijk voor de ploeg van Will Still. 

We hopen alvast op even veel spektakel als in de heenwedstrijd. Toen kwamen de Waaslanders al snel 0-2 voor op het veld van Beerschot, maar de thuisploeg ging erop en erover via Tissoudali, Suzuki en een doelpunt van Brogno in het absolute slot. 

Boekt Waasland-Beveren een belangrijke overwinning tegen Beerschot? 

Nils Wens

Jupiler Pro League \\ Beerschot \\ SK Beveren
 
 
Reacties.