Westerlo in stijl het seizoen uit, klaar voor Super League?

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag, de laatste van het seizoen. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Het titeldebat was al gestreden, diverse ploegen namen in stijl afscheid.

De titel was al langer voor Westerlo, Eendracht Aalst heeft zich ondertussen weten te verzekeren van de tweede plaats en Moldavo wist de derde podiumplaats te pakken. Het seizoen heeft nu compleet zijn einde gekregen.

Westerlo maakt indruk tegen Tienen

Westerlo wilde nog eens uitpakken met een mooie prestatie en in eigen huis tegen Tienen het seizoen in stijl afsluiten. Dat zou ook gaan lukken, want de Vlaams-Brabanders kwamen er niet aan te pas in de Kempen: 4-0.

Charlotte Cranshoff en Hanne Merkelbach hadden er na tien minuten al 2-0 van gemaakt, in de tweede helft was het Chiara Wielockx die er ook opnieuw twee wist te scoren. Het team lijkt stilaan klaar voor de Super League.

Aalst wint laatste match ook met overmacht

Eendracht Aalst van zijn kant won zijn laatste match (van het seizoen?) met 5-1 van Club Brugge B. Sharona Tieleman opende met twee goals in de eerste helft, Bente Verspeelt deed snel na rust de boeken helemaal dicht.

Ook de ingevallen Awete en Van Dender scoorden nog, Manon Baert prikte terug voor de Bruggelingen. Bergen, Anderlecht B, Famkes Merkem, Zulte Waregem B en Alken horen ook bij de winnaars van het weekend.