Transfergeruchten 26/06: Mourinho wil shoppen bij zijn ex-club, Genkse goudhaan grof wild

26 mei 2016 13:52

Het seizoen van de JPL zit er zo goed als op, terwijl de Rode Duivels in Zwitserland zich voorbereiden op het EK. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht.

  • Daniel Alves (33) heeft geen behoefte om te vertrekken bij FC Barcelona. De rechtsback van de Catalanen wordt sterk in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar dat wordt ontkend door Dinorah Santana, zaakwaarnemer van de Braziliaan. "Alves is hier gelukkig en heeft geen transferplannen", aldus Santana

  • José Mourinho wil bij Manchester United enkele van zijn goudhaantjes wegkapen bij zijnex-club Chelsea. Zo zou Willian in de belangstelling staan van The Red Devils. Prijskaartje: 78 miljoen euro.

  • Promovendus Eupen kan nu al zijn eerste zomertransfer voorstellen, al is voorstellen misschien niet het juiste woord. De supporters kennen hem al, want het gaat om doelman Joseph Biersard. Biersard was eerder al actief bij Eupen, maar koos afgelopen seizoen voor een avontuur bij Patro Eisden Maasmechelen. Lees de reden voor zijn terugkeer HIER.

  • Jeugdinternational Dante Vanzeir is grof wild op de transfermarkt, de 18-jarige aanvaller van Genk kan rekenen op interesse uit binnen- en buitenland. Via zijn Facebook maakt hij duidelijk dat hij meer bedenktijd nodig heeft. "Via deze weg wil ik even duidelijk maken dat ik nog geen keuze gemaakt heb waar ik het volgende jaar zal voetballen...", aldus Vanzeir.

  • Michiel Jaeken maakt de overstap van Dessel Sport naar de Bosuil, maar tekende nog geen contract bij Antwerp. Hij sluit wel officieel aan bij de club. Jaeken stond namelijk al eerder op het punt om een overeenkomst met Antwerp te tekenen, maar toen liep de 20-jarige linksback een blessure op aan zijn kruisband, waardoor de deal toen geen doorgang kon vinden. Antwerp geeft hem nu de mogelijkheid om volledig te herstellen op de Bosuil. Wanneer Jaeken weer helemaal fit is, zal er worden beslist of hij een contract krijgt.

  • Ex-Rode Duivel Stijn Stijnen wordt al geruime tijd gelinkt aan de vacature van keeperstrainer bij STVV. De voormalige speler van Club Brugge strijdt nog volop voor promotie naar de super amateurliga. “Ik denk niet dat dit mijn laatste kunstje voor Hasselt wordt”, tekende Het Belang van Limburg op. “Het is nog helemaal niet zeker dat ik weg ga. Zelfs als ik een beslissing genomen heb, zal ik nog steeds aan Sporting Hasselt verbonden blijven."

Redactie

2e klasse \\ Premier League \\ Dessel Sport \\ Patro Eisden Maasmechelen \\ Chelsea \\ Barcelona \\ UR La Louvière Centre \\ Sporting Hasselt
 
 
Reacties.