Commotie in de PO1? In de Bundesliga laat de VAR de spelers tijdens de rust weer naar buiten komen!

17 april 2018 08:05

De VAR zorgde tijdens de eerste drie speeldagen van play-off 1 al meermaals voor discussie. Maar wie dacht dat we in de Jupiler Pro League het ergste hebben gezien, heeft het mis.

Mainz 05 en Freiburg gingen maandagavond met een 0-0-stand de rust in. Dat was buiten de arbitrage gerekend. Op aangeven van de VAR besliste de scheidsrechter de spelers opnieuw uit de kleedkamer te halen.

Net voor de pauze raakte Freiburg-speler de bal met de hand. Penalty oordeelde de videoref, waardoor De Blasis zijn ploeg in minuut 45+7 op voorsprong zette.

De Blasis scoorde in het tweede bedrijf ook de 2-0, waardoor de thuisploeg de degradatietopper naar zich toe trok. Mainz redt voorlopig zijn hacje met een vijftiende stek. Freiburg staat met evenveel punten op een zestiende plaats.