Bob Peeters na de spectaculaire wedstrijd bij Roeselare: "Ik denk dat de supporters een fantastische wedstrijd gezien hebben"


Foto: © photonews 18 november 2019 13:13

KVC Westerlo pakte op bezoek bij Roeselare de drie punten na een spectaculaire 3-5 overwinning. Bob Peeters was na afloop een tevreden coach.

"Het was een heel erg leuke wedstrijd om te volgen", vertelde Bob Peeters voor de micro bij Proximus. "Het waren twee aanvallende ploegen die wilden scoren en dan krijg je acht doelpunten. Gelukkig is het dan 3-5 in ons voordeel. Als coach ben je er uiteraard minder gelukkig dat je die 0-3 voorsprong nog bijna weggeeft, maar als je vijf doelpunten maakt op verplaatsing heb je wel je job gedaan."

Bij de 2-3 was er toch wat onzekerheid op de bank bij Westerlo: "Eigenlijk was er in het eerste kwartier van de tweede periode niks aan de hand, maar dan valt plots die aansluitingstreffer. Uiteindelijk konden we onze goede organisatie behouden en maakten we nog twee mooie doelpunten." Volgende wedstrijd neemt KVC Westerlo het op tegen OH Leuven: "We gaan nu eerst even genieten van deze zege. Het zal opnieuw een erg moeilijke wedstrijd worden, maar dat zijn ze eigenlijk allemaal."

1e klasse B \\ Westerlo \\ Roeselare
 
 
 
Reacties.