Kan Nainggolan Martinez overtuigen in Qarabag en welke andere Belgen staan op het strijdtoneel in Champions League?

27 september 2017 13:01

Anderlecht gaat in de Champions League proberen zijn eerste punten te pakken tegen Celtic, maar er is uiteraard zoveel meer. Heel wat Rode Duivels komen opnieuw in actie.

Op dinsdag schitterden Dries Mertens en Kevin De Bruyne onder meer, maar ook op woensdag staat er heel wat te beleven vanop het front van de Belgen in de Champions League.

AS Roma heeft in een moeilijke groep geen enkele keuze dan winnen op bezoek bij Qarabag. Dan rekent het opnieuw op Radja Nainggolan om een en ander te regelen. In dezelfde groep wordt het voor Thibaut Courtois een bijzondere terugkeer naar Atlético Madrid.

Manchester United wil zich met Romelu Lukaku laten zien tegen CSKA Moskou, PSG wil met Meunier aan de bak tegen het grote Bayern München in de groep van RSC Anderlecht. En wat doen de Belgen bij Olympiakos, nu coach Besnik Hasi er de laan uitvloog?

De Champions League is weer terug met de spannende wedstrijd Anderlecht - Celtic. Daarnaast speelt Zulte Waregem uit bij Lazio Roma in de Europa League op donderdag. Bij Unibet kun jij een free bet van €20 verdienen door in te zetten op Multiples. Combineer dus jouw favoriete wedstrijden van de Champions League & Europa League en profiteer!

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Plaats een combinatie weddenschap met 4 wedstrijden of meer op de Champions League en/of Europa League.
  3. De noteringen per wedstrijd dienen minimaal 1.40 te zijn.
  4. Afhankelijk van jouw inzet ontvang je een free bet tot €20

Redactie

Champions League \\ AS Roma \\ FK Qarabag
 
 
Reacties.