Real Madrid-coach Carlo Ancelotti komt meteen na comeback van Courtois al met slecht nieuws voor de doelman


Foto: © photonews 07 mei 2024 19:40

Thibaut Courtois mocht afgelopen weekend weer plaatsnemen tussen de palen bij Real Madrid. De doelman speelde de wedstrijd tegen Cadiz en won die met 3-0.

Thibaut Courtois kende dit seizoen al heel wat tegenslagen. Nog voor het seizoen echt begon was hij al out met een zware knieblessure. Hij moest zeker acht maanden revalideren.

Wanneer hij dan uiteindelijk weer met de groep begon mee te trainen, sloeg het noodlot opnieuw toe. Een blessure aan de andere knie, minder zwaar dan de eerste weliswaar, maar toch genoeg om hem nog langer aan de kant te houden.

Afgelopen weekend maakte hij zijn comeback. Courtois speelde tegen Cadiz zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Hij bezorgde Real meteen een clean sheet in de 3-0 overwinning.

Woensdagavond speelt de club de terugwedstrijd van de halve finale van de Champions League. Real moet verder bouwen op een 2-2 gelijkspel tegen Bayern München van in de heenwedstrijd.

Maar coach Carlo Ancelotti kwam al met minder nieuws voor Courtois. Hij zal niet in doel staan in de thuiswedstrijd tegen Bayern. Andriy Lunin zal gewoon weer tussen de palen staan.

Johan Walckiers

Champions League \\ Bayern München \\ Real Madrid
 
 
Reacties.